На Львівщині працівники ДАІ розшукали за «гарячими слідами» водія, який смертельно травмував жінку-пішохода та залишив місце події.
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 796 | Додав: Vovchuk | Дата: 02 Вересня 2012

  Сегодня около 13:00 в центре Львова неизвестные люди расстреляли внедорожник, водитель от полученных ранений умер на месте, пассажир в тяжелом состоянии госпитализирован в реанимацию.

Как сообщил источник в правоохранительных органах, неизвестные расстреляли джип на улице Князя Романа возле пиццерии. На месте происшествия очевидцы увидели большое количество гильз. Место окружено работниками милиции.

По данным источника, погиб водитель, также ранен 45-летний преступник, известный в криминальных кругах по прозвищу Морда, на которого несколько лет назад уже была попытка покушения.

"На месте происшествия работает следственно-оперативная группа", - заявили в ОСО и отказались предоставить другие детали.

Напомним, в начале августа в Запорожье криминальный авторитет, недавно освобожденный из СИЗО, обстрелял из автомата ресторан местного развлекательного комплекса Порто Рива.

Эта же новость на Корреспондент
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 727 | Додав: Vovchuk | Дата: 02 Вересня 2012

Прокуратура Волині оприлюднила подробиці обставин ДТП, яка сталася 26 серпня 2012 року близько 18.45 на трасі «Доманове-Ковель-Чернівці-Теребляче» поблизу селища Голоби.

Згідно з інформацією, того вечора водій автомобіля «Тоyota RAV4», консул Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку, скоїв наїзд на 27-річну місцеву жительку Анастасію Байду, яка велосипедом рухалася у зустрічному напрямку.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, рваних ран лівого стегна і кисті лівої руки та без свідомості була госпіталізована в реанімаційне відділення Ковельської центральної районної лікарні.

На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група УМВС України у Волинській області, керівництво УДАІ УМВС України в області, слідчо-оперативна група та начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області.

Було проведено огляд місця події та вилучено велосипед і частини уламків автомобіля.

Працівник консульської установи добровільно пройшов тест для встановлення наявності факту алкогольного сп’яніння.

За фактом ДТП СУ УМВС України у Волинській області порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

27 серпня 2012 року консула в присутності перекладача допитано в якості свідка по кримінальній справі. Він дав вичерпні показання про обставини ДТП.

Кримінальна справа перебуває в провадженні СУ УМВС України у Волинській області. Проводяться слідчі дії, призначено експертизу технічного стану автомобіля та транспортно-трасологічну експертизу щодо встановлення конкретного місця наїзду, якими частинами і під яким кутом відбувся первинний контакт транспортних засобів.

Розслідування кримінальної справи перебуває на контролі в прокуратурі Волинської області.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 697 | Додав: Vovchuk | Дата: 02 Вересня 2012

 В ночь с 31-го августа на 1-ое сентября около станции метро "Нивки" красный "Ferrari" на большой скорости врезался в электроопору. В результате ДТП дорогую иномарку буквально разорвало на части, сообщаетНБН.

Как сообщили очевидцы, в авто находились мужчина и женщина.

С помощью прибывших на место происшествия неизвестных людей якобы на двух Mercedes они покинули место ДТП, предварительно скрутив номерные знаки с разбитой машины.

В столичной ГАИ подтвердили факт аварии, но заверили, что не установили, кому принадлежит эксклюзивный автомобиль.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 662 | Додав: Vovchuk | Дата: 02 Вересня 2012