31 липня в Харкові на пр. Академіка Курчатова невстановлений автомобіль збив велосипедиста і втік з місця події.
Як повідомили кореспондентові «Варти» у міському відділенні ДАІ, аварія сталася близько пів на одинадцяту. В результаті ДТП велосипедист отримав закритий перелом ліктя і численні забої. Його доставили в міську лікарню швидкої допомоги.
В цей же день о 21.45 автомобіль «ВАЗ-2106» на перехресті вулиць Весніна і Чернишевській зіткнувся з мотоциклом, що рухався назустріч. В результаті ДТП мотоцикліста з закритим переломом стегна і гомілки доставили в четверту невідкладну допомогу.

Нагадаємо, вранці 31 липня в Харківській області на трасі Харків-Сімферополь у районі с. Ольховатка зіткнулися «ВАЗ -21703» та «ВАЗ -2101».

Крім того, 29 липня в с. Старий Салтов Вовчанського району перекинувся автомобіль «ВАЗ-21124».

Нагадаємо також, 30 липня в Харкові на 486-му км окружної дороги зіткнулися автомобілі «ВАЗ-2106» і «Hyundai Tucson».

Крім того, 29 липня в Харкові в районі моста через р.. Харків по вул. Героїв Праці наїхав на бордюр і перекинувся автомобіль «Opel Omega».
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 665 | Додав: Vovchuk | Дата: 01 Серпня 2012

 Сьогодні вранці в Чернігівській області перекинувся автобус. Внаслідок ДТП 15 громадян загинули, 15 отримали травми різного ступеня
Як повідомили «Коментарям» в прес-службі МНС, пригода сталася в 5:30 на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі між населеними пунктами Топчіівка-Красне.
Рухаючись з с.Великий Луки, Псковська область, Російської Федерації в напрямку м.Київ, водій автобуса «Scania» не впорався з керуванням, з'їхав на ліве узбіччя і перекинувся.
В автобусі знаходився 41 чоловік (за попередньою інформацією громадяни Російської Федерації). Внаслідок ДТП 15 громадян загинули, 15 отримали травми різного ступеня.
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 952 | Додав: Vovchuk | Дата: 01 Серпня 2012

Машина почала рухатися заднім ходом, поки чоловік тамував спрагу в магазині
Курйозне ДТП сталося в містечку Винники, що 7 кілометрах від Львова. Водій "ЗАЗу-1105" захотів пити і тому вирушив в найближчий магазинчик. Припаркувався біля тротуару, а ось поставити машину на ручник або на передачу - забув.

У якийсь момент "Таврія" почала котиться назад з невеликого ухилу. Повз якраз проходила жінка.

- Він збив пішохода і врізався в припаркований неподалік "Деу Матіз", - розповідає "КП" інспектор відділу ДАІ Львова Ірина Пилат. - В результаті 57-річна жінка отримала забої. На щастя, не дуже серйозні - після надання медичної допомоги, вона вирушила додому. А ось в іномарки і "Таврії" розбито бампери.

Як пояснили в ДАІ Львова, тепер 56-річному водієві "Таврії" доведеться відповідати за законом, оскільки він не вжив заходів, щоб не допустити самовільного руху автомобіля. Зараз проводиться дослідча перевірка, але, швидше за все, порушник просто заплатить штраф. Його сума залежить також від серйозності травм, завданих жінці-пішоходу. Це вже повинна встановити медекспертиза.
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 741 | Додав: Vovchuk | Дата: 01 Серпня 2012

Первое судебное заседание по делу виновника ДТП возле ТЦ "ГУМ" в Луганске Максима Булавина состоится сегодня, 23 июля. Об этом корреспонденту «ОстроВа» сообщил адвокат пострадавшей в ДТП Анны Черновой Игорь Чудовский.

Сегодня в 13.30 Жовтневный районный в г.Луганске суд начнёт рассмотрение дела Максима Булавина, виновника ДТП возле "ГУМа".

«Государственным обвинителем будет зачитано обвинительное заключение, после чего адвокаты пострадавшей стороны подадут иск к Максиму Булавину, а также его отцу, на сумму около 300 тыс. грн.», - рассказал И. Чудовский.

Напомним, 6 апреля 2012 г. на пешеходном переходе возле ТЦ «ГУМ» студент 5-го курса юридического факультета ВНУ им. Даля Максим Булавин, управлявший автомобилем «Хюндай», сбил парня 1987 года рождения и беременную девушку 1991 года рождения. Несколько дней спустя один из пострадавших, фотограф Кирилл Чумаченко скончался.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 891 | Додав: Vovchuk | Дата: 01 Серпня 2012

 У Міністерстві закордонних справ заявляють, що всі 10 знаходилися в який потрапив у ДТП під Братошевіцамі Лодзького воєводства Польщі мікроавтобусі, є громадянами України.

"За останньою уточненою інформацією, в мікроавтобусі, який потрапив в аварію на території Польщі, знаходилося 10 людей, у тому числі водій. Всі - громадяни України, жителі Тернопільської області, знаходилися на території Польщі з метою працевлаштування", - повідомив прес-секретар МЗС Україна Олександр Дикусаров.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 724 | Додав: Vovchuk | Дата: 01 Серпня 2012

У Львівській області автомобіль зіткнувся з поїздом № 6055 Ковель - Львів, в результаті чого двоє людей госпіталізовані, повідомляє Львівська залізниця.

За даними відомства, водій автомобіля КІА проігнорував сигнал світлофора і виїхав на переїзд. У цей момент через переїзд їхав поїзд.

В результаті зіткнення водій і пасажир машини були госпіталізовані в Сокальську міську лікарню. Крім того, два інших поїзда було затримано на годину через події.
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 782 | Додав: Vovchuk | Дата: 01 Серпня 2012