21:34
Сегодня в ДТП под Черниговом погибло 15 человек: перевернулся автобус
 Сьогодні вранці в Чернігівській області перекинувся автобус. Внаслідок ДТП 15 громадян загинули, 15 отримали травми різного ступеня
Як повідомили «Коментарям» в прес-службі МНС, пригода сталася в 5:30 на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі між населеними пунктами Топчіівка-Красне.
Рухаючись з с.Великий Луки, Псковська область, Російської Федерації в напрямку м.Київ, водій автобуса «Scania» не впорався з керуванням, з'їхав на ліве узбіччя і перекинувся.
В автобусі знаходився 41 чоловік (за попередньою інформацією громадяни Російської Федерації). Внаслідок ДТП 15 громадян загинули, 15 отримали травми різного ступеня.









У місті Великі Луки Псковської області, звідки виїжджав фатальний автобус, городяни захищають земляка. «Він дзвонив дружині. Розповів, що йшов від лобового удару, зачепив узбіччя », - написав на місцевому форумі знайомий Кремкова. Про невідомому білому авто журналістам відразу після аварії розповіли деякі вижили і не заснули в ту ніч пасажири. Втім, так думають не всі. Дочка однієї з пасажирок, Віри Балагурова, розповіла нам, що дотримується думки про те, що водій все ж міг заснути. «Мені мама зателефонувала одразу після аварії. Сказала, що жива і що за ними вже приїхали. Зараз вона на лікуванні в Москві », - сказала нам Вікторія.

«МАМУ СПАС хрестик». Найбільша з початку року автокатастрофа в Україну не обійшлася без містики. «Коли ми приїхали на місце аварії, біля автобуса на траві сиділи кілька поранених пасажирів. Одна з жінок голосила, що, мовляв, їм не потрібно було виїжджати в язичницьке свято Івана Купала », - розповіла нам один з міліціонерів, що виїжджала на місце ДТП. «Моя мама давно не надягала натільного хрестика, щось там зламалося в ланцюжку, а на цей раз чомусь наділу, взявши його в чоловіка. Виходить, хрест її врятував. До речі, мама кликала мене в поїздку. Але було стільки невідкладних справ, що я не змогла поїхати », - сказала нам дочка постраждалої пасажирки Віри Балагурова.

Нагадаємо, в Псковській області через що сталося оголошений траур. Через кілька годин після ДТП за вижили і загиблими прилетіли два російські літаки. Поранених паломників доставили в лікарні Пскова і Москви, троє найважчих продовжують залишатися в чернігівській лікарні.
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 955 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]