20:53
Семеро осіб травмовано в ДТП у Богородчанському районі

Як не парадоксально це звучить, але фахівці стверджують, що пряма, у доброму стані дорога, гарна видимість є одними з головних складових серйозних автомобільних аварій. Додамо, що й занадто самовпевненість деяких осіб за кермом. ДТП, яке сталося 2-го квітня у Богородчанському районі тому підтвердження.

Зрозуміло, що про конкретні причини аварії говорити ще рано. А за попередніми даними, вона сталася коли 28-річний водій автомобіля «Шевроле» пішов на обгін машини, яка рухалася попереду, і, очевидно, виїхав на зустрічну смугу. А по ній саме йшов автомобіль «Джак». Зіткнення відбулося з такою силою, що пізніше довелося викликати рятувальників, щоби ті за допомогою гідравлічних ножиці вирізали водія китайської іномарки з кабіни.

У цій ДТП постраждали одразу дві родини. У «Шевроле» разом з водієм перебував на дев’ять років молодший рідний брат. А у автомобілі «Джак» – літнє подружжя, їх дочка, 1981 року народження та п’ятирічний онук і ще один пасажир.
 

На щастя, у цій аварії ніхто не загинув. Наймолодший потерпілий в ДТП відбувся забоєм правого променевого зап’ястка і навіть не потребує шпиталізації. Щоправда, у водії обох машин справи гірші. У одного з них закритий перелом лівої ліктевої кістки зі зміщенням, у другого перелом лівого стегна та забій грудної клітки. Найбільше постраждала 57-річна пасажирка «Джаку». З закритою травмою грудної клітки та закритою черепно-мозковою травмою жінку довелося шпиталізувати до обласної клінічної лікарні.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 913 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]