11:22
На Житомирщині в 2 ДТП загинула людина, ще 2 - травмовано
 Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, 307 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулих вихідних. Затримано 47 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 57 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулі вихідні зафіксовано 2 дорожньо - транспортних пригоди, в яких 2 людини отримали тілесні ушкодження, одна загинула.

02.03.2012 близько 23.30 в м. Житомирі, водій автомобіля MERCEDES-BENZ E350, 40-річний мешканець м. Житомира, здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21043, 61-річного мешканця Житомирського району, с. Глибочиця, який рухався в попутному напрямку, після чого автомобіль MERCEDES-BENZ E350 здійснив наїзд на електричну опору вуличного освітлення. Внаслідок ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

03.03.2012 близько 19.00 на 33км+650м автодороги с. Висока Піч – Троянів – Червоне, водій автомобіля ВАЗ-2108, 31-річний мешканець м. Києва, не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та здійснив наїзд на дерево. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та доставлений до реанімаційного відділення медичного закладу; пасажир автомобіля 32-річний мешканець Житомирського району отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди Державтоінспекція звертається до водіїв - вибирайте швидкість руху в залежності від дорожніх умов. Пам’ятайте, що перевищення швидкісних режимів – головна причина ДТП з тяжкими наслідками. Також постійно виявляйте пильність у відношенні до пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів.
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 657 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]