16:32
На Тернопільщині внаслідок ДТП троє людей у лікарні
 Аварія, що сталася у минулі вихідні в приміському селі Підгороднє, скалічила трьох людей. З переломами та іншими важкими травмами до лікарень доправили водія та пасажирів автомобілів "Таврія" та Chery Amulet.

За попередніми даними, 20-річинй водій легківки ЗАЗ-1103 зі Зборівського району під час маневрування виїхав на зустрічну смугу, де не розминувся з автомобілем, який прямував із Козівського району до Тернополя.







Від сильного удару трасового огородження "Таврія" опинилася за межами дороги. Водій, мешканець села Ренів Зборівського району, та його пасажирка із села Забойки Тернопільського району, постраждали найбільше - обох шпиталізували у реанімаційне відділення.

Травми та перелом отримала й 59-річна жінка із села Олесине Козівського району, яка під час аварії перебувала в салоні автомобіля Chery Amulet.

За інформацією обласного управління ДАІ, за чотири місяці на автошляхах області зафіксовано 85 дорожніх пригод з потерпілими. Побільшало травмованих осіб – така цифра сягнула майже сотні учасників дорожнього руху. Найприкріше, що у дорожніх пригодах загинуло вісімнадцятеро людей.

До слова, працівники ДАІ області задокументували понад 16 тисяч порушень правил дорожнього руху, в тому числі майже тисяча водіїв керували транспортними засобами у нетверезому стані, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.




Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 883 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]