16:33
На Львівщині за добу сталося 4 ДТП: 2 людини загинули
Одна людина загинула, ще одну травмовано – такими є наслідки автопригоди, яка сталася 5 травня біля села Тишівниця Сколівського району. Водій -AAA+
автомобіля, скоївши ДТП, втік з місця аварії. -AAA+

Як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, рухаючись зі сторони села Тишівниця у напрямку до автодороги Київ-Чоп, водій автомобіля збив одразу двох пішоходів – 20-річних хлопця та дівчину. Від отриманих травм хлопець загинув на місці аварії, а дівчину з тілесними ушкодженнями було доставлено у реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні.

У результаті проведених розшукових заходів правоохоронці виявили утікача. Зокрема, у селі Труханів Сколівського району було знайдено автомобіль «ВАЗ-2106» з характерними для ДТП технічними пошкодженнями. Також було з’ясовано, що цим транспортним засобом керував 24-річний водій, який після скоєння наїзду на людей втік, не надавши потерпілим допомоги і не повідомивши про випадок лікарів.

Зараз за фактом ДТП триває перевірка. Експерти повинні встановити, за яких обставин сталася ця аварія.

Цього ж дня близько 18.10 сталася ще одна ДТП. Біля села Підбірці Пустомитівського району водій автомобіля «ВАЗ-2101», 57-річний житель Пустомитівського району, допустив потрійне зіткнення.

Зокрема, водій «ВАЗу» виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «Volvo» з напівпричепом, яким керував 42-річний громадянин іноземної держави. Після зіткнення відбулося ще одне: у вантажний автомобіль в’їхав позашляховик «Міцубіші Аутлендер» під керуванням 46-річної жительки міста Новий Розділ.

Унаслідок потрійного зіткнення водій автомобіля «ВАЗ-2101» помер на місці пригоди. За фактом ДТП триває перевірка.

Також 5 травня близько 9.20 біля села Садки Жидачівського району водій автомобіля «Деу-Ланос», 60-річний житель Жидачівського району, не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Унаслідок автопригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у Ходорівську міську лікарню. За фактом ДТП триває перевірка.

Цього ж дня о 11.00 біля села Солонка Пустомитівського району водій автомобіля «Шкода Октавія», 52-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, 52-річного львів’янина. Попередньо з’ясовано, що пішохід раптово вийшов на проїжджу частину дороги та переходив її у невстановленому місці. У результаті автопригоди чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімаційне відділення 8-ої лікарні міста Львова.




Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 1068 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]