21:13
Жахливе ДТП у Сумах (фото не для людей зі слабкими нервами)

З приводу вкрай короткого століття водіїв спортивних мотоциклів вже давно ходить маса чорних анекдотів і жартів. Так, це, напевно, було б смішно, якби не було так сумно. Днями в Сумах стався трагічний випадок на дорозі. Практично в центрі міста мотоцикл Kawasaki на повному ходу врізався в Daewoo Nexia.
Географія і хроніка події такі: якщо їхати з центру Сум в Харківському напрямі, необхідно перетнути річку Псел по Харківському мосту. Відразу за мостом - світлофор, за яким - перехрестя вулиці Харківській та другорядних доріг. За світлофором - більше п'яти кілометрів прямий як стріла шестисмуговій швидкісної дороги.

Daewoo Nexia рухався з центру в крайній лівій смузі і на світлофорі виконував поворот наліво, в спальний район. Коли автомобіль увійшов в поворот, в його правий борт на величезній швидкості в'їхав мотоцикл, що рухався в зустрічному напрямку. Не було ніяких сумнівів в тому, що водій Kawasaki гарненько розігнав свого залізного коня на вулиці Харківській. Підсумок цієї швидкісної їзди плачевний. Мотоцикліст після удару пролетів більше 30 метрів по повітрю і отримав травми несумісні з життям. Чоловік помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.
А водій автомобіля цілком може в цей день відзначати свій другий день народження. Не дивлячись на те, що весь правий борт його авто був розбита страшним ударом, сам водій практично не постраждав і вийшов з аварії лише з парою подряпин.
Оперативне фото з місця події напевно відіб'є у багатьох читачів бажання купувати мотоцикл або ганяти на ньому, тобто ще раз нагадає про необхідність дотримання правил дорожнього руху і швидкісного режиму. Адже, в іншому випадку, ціна, заплачена за молодецтво, виявляється занадто велика ...


Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 2368 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]