17:24
За сьогодні у Львові сталося 16 ДТП

Станом на 15.00 у Львові сталося 15 зіткнень та одне ДТП, в якому постраждав пасажир. Про це у коментарі ZAXID.NET розповіла речник ДАІ області Галина Лемішко.

Вона розповіла, що о 13.00 на перехресті вул. Липинського - Замарстинівської зіткнулося два легкових автомобілі. Внаслідок ДТП 32-річний чоловік отримав травми.

За її словами, в області ДТП з постраждалими немає.

«Дуже складними вулицями залишаються Зелена та Кульпарківська через великий транспорт», - розповіла ZAXID.NET інспектор ДАІ м. Львова Ірина Пилат. На вул. Зеленій, за її словами, було два повідомлення. Додамо, що у коментарі ДТП Україна заступник керівника ТзОВ «Успіх БМ» Володимир Іваськевич сказав, що маршрут № 47 заблокований на вул. зеленій через ДТП.

Державтоінспекція міста Львова звертається до всіх учасників дорожнього руху із проханням бути максимально уважними та обережними у зв’язку із негодою. «Також просимо водіїв без нагальної потреби не виїжджати у місто», – сказала Галина Лемішко.

Як повідомлялось, через забиті снігом колії у Львові вранці 15 березня з рейок зійшов трамвай маршруту №2. Згодом ще три трамваї зійшли з рейок.

Середня висота снігового покриву у Львові - 18 см. У міській раді повідомили, що комунальні службипосилено прибирають місто від снігу, але ситуацію погіршують безперервні снігопади. Перевізники кажуть, що на маршрути вийшли всі автобуси.

Нагадаємо, метеорологи прогнозували на сьогодні снігові бурі у Львові та області. У зв'язку з цим надзвичайники звозили на захід України додаткову снігоприбиральну техніку.







Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 1025 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]