17:28
За апеляцією прокуратури скасовано виправдувальний вирок щодо винуватця ДТП

Ухвалою апеляційного суду області за апеляційною скаргою прокурора скасовано вирок Смілянського міськрайонного суду Черкаської області, яким громадянина Ф. виправдано через недоведеність вчинення ним кримінального правопорушення, а саме смертельної ДТП.
Згідно з обвинувальним актом громадянин Ф. 15.07.2013, близько  05 години, керуючи автомобілем «ВАЗ - 2105», рухаючись по вул. Жовтнева у  м. Сміла, поблизу перехрестя з вул. Павлова, під час зустрічного роз'їзду з автомобілем «ВАЗ — 210994» під керуванням громадянина Б., який рухався в зустрічному напрямку, не дотримався безпечного інтервалу та допустив зіткнення з останнім, унаслідок чого водій та пасажир автомобіля «ВАЗ — 210994» отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.
За результатами апеляційного перегляду, участь у якому брали працівники відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області, апеляційним судом Черкаської області вказане реабілітуюче рішення скасовано та призначено новий розгляд провадження в суді першої інстанції.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 735 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]