22:47
Водій Фельдмана вбив чотирьох
Страшне ДТП сталося під Харковом на Водохреще. 19 січня в 21.20 на 610-му кілометрі швидкісної траси Київ - Харків - Довжанський лоб в лоб зіткнулися два позашляховики - «Porsche Cayenne» і «Renault Duster». У результаті обидва водії, а також три пасажири «Renault» загинули.

Як пише «Сьогодні», «Porsche» належить синові нардепа Олександра Фельдмана (виключений з БЮТ влітку 2010-го, позапартійний), Олександру Фельдману-молодшому. Під час ДТП за кермом знаходився його водій - 36-річний Юрій Штонда. Згідно з даними ДАІ, «Porsche» рухався з боку Ізюму до Харкова по своїй смузі, але раптом вилетів на зустрічну смугу, де лоб у лоб зіткнувся з «Renault». Машину Фельдмана викинуло в кювет на протилежному боці дороги.


Як розповіла «Газеті по-київськи» глава прес-служби УМВС Харківської області Лариса Волкова, за попередньою версією, водій «Porsche» не впорався з керуванням. «Дорога була суха, але не освітлена. Швидше за все, автомобіль винесло на зустрічну смугу, де він і "зустрівся" з "Renault", в салоні якого перебувало 4 людини - троє чоловіків і жінка, які проживають у Донецькій області. Від удару їх всіх викинуло з машин на дорогу - ніхто не вижив ».

До речі, за чутками, на спідометрі «Porsche» під час зіткнення була зафіксована швидкість 200 км / ч. «Водій був просто неадекватна, за 5 хвилин до зіткнення обходив по зустрічній колону вантажівок, розлякуючи зустрічний потік авто», - пишуть на форумах харків'яни, що опинилися в той фатальний вечір на трасі.

Варто сказати, що це не перше ДТП, пов'язане з ім'ям Фельдманом і Шпонди. У січні 2009 року в Харкові сталася аварія - «Mercedes» зіткнувся з «Жигулями». У результаті два хлопці, які їхали в «Жигулях», загинули на місці. Водій «Mercedes» зник з місця злочину, а в салоні авто були виявлені документи на ім'я Юрія Шпонди і Олександра Фельдмана-молодшого. Тоді родина Фельдманом визнала, що в ДТП потрапила їхня машина, але водій так і не відповів за скоєне за законом.


Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 881 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]