11:30
У Львові масштабне ДТП: двоє людей загинуло, п’ятеро – у лікарні -відео
Про це сьогодні, 17 серпня, ЗІКу повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Як встановили співробітники ДАІ, водій автомобіля «Мерседес-Бенц Е280», 21-річний житель Львова, рухаючись вулицею Стрийською, грубо порушив правила дорожнього руху, а саме – перевищив дозволену швидкість руху автомобіля та не виконав вимог забороненого сигналу світлофора, внаслідок чого скоїв зіткнення у межах перехрестя вулиць Стрийська – Володимира Великого з автомобілем «Форд Екскорд», яким керував 30-річний львів’янин, і який здійснював поворот ліворуч на вулицю Стрийську.

Унаслідок цієї ДТП транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «Форд Ескорд» та його пасажир, 27-річний львів’янин, від отриманих травм загинули на місці аварії.

Водій автомобіля «Мерседес-Бенц Е280» та четверо його пасажирів отримали травми різної важкості. Зокрема, у водія автомобіля – садна та забої м’яких тканин обличчя, садна обох рук, забій грудної клітки, забійна гематома ділянки правого гомілково-ступеневого суглобу. Його було госпіталізовано у травматологічне відділення 8-ї лікарні міста Львова.



У чотирьох пасажирів «Мерседеса», 32-річного, 23-річного та двох 21-річних жителів Львова – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку. Пасажирів було госпіталізовано у реанімаційне та хірургічне відділення 8-ї лікарні міста Львова.





За даним фактом ДТП ведеться слідство. На цей час відомо, що водійський стаж водія автомобіля «Мерседес-Бенц Е280» – 3 роки.


Як повідомили ЗІКу власні джерела, Мерседес їхав зі швидкістю понад 160 км/годину. В останній момент один із пасажирів цієї машини пристебнувся паском безпеки, а тому у нього легші травми, він у лікарні у відділенні нейрохірургії. Інші пасажири перебувають у реанімації.


Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 959 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]