15:45
У Голосіївському районі маршрутка потрапила в ДТП

У середу, 11 червня, на спуску з просп. Науки до Столичного шосе, сталося відразу два ДТП за участю «Шевроле», «Опель», «Деу» і маршрутки «Богдан». В аварії серйозно постраждав водій «Деу».

Причиною першого події стала неуважність (або ж впертість) двох водіїв на автомобілях «Шевроле» і «Опель», які не змогли роз'їхатися на цьому спуску. Вони притерлися боками, отримавши при цьому незначні подряпини. Побачивши ДТП, молодий гарячий хлопець за кермом зеленого «Деу» вирішив об'їхати його, виїхавши на зустрічну смугу. У цей момент там їхала 412-я маршрутка, з якою і зіткнувся Lanos. Від удару маршрутне таксі відкинуло на тротуар.

Судячи з усього, водій «Деу» не був пристебнутий, про що свідчить тріщина на лобовому склі і отримана хлопцем важка закрита черепно-мозкова травма. На щастя, більше в цій події ніхто не постраждав.

Самому «Деу» теж дісталося немало - у нього розбитий передок, пошкоджений двигун і вивернуте переднє ліве колесо, а також відірваний бампер. Мікроавтобус же відбувся розбитим переднім бампером і світлооптика з лівого боку.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 721 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]