21:07
У ДТП на Львівщині загинув екс-депутат, якого розшукував Інтерпол

Юрій Келестин був депутатом Івано-Франківської облради трьох скликань

Аварія за участю автобуса та легкового автомобіля, у якому загинув екс-депутат

 

 

У аварії, яка трапилася 24 лютого на трасі поблизу села Банюнин Львівської області, загинув екс-депутат від Партії регіонів Івано-Франківської облради, бізнесмен Юрій Келестин.

Як повідомляє франківське видання КУРС, пасажиром автомобіля Skoda, який виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з рейсовим автобусом, був 52-річний Юрій Келестин, підприємець, заступник голови правління ЗАТ «Техно-Центр» (засновником якого є разом з братом Валерієм Келестином, екс-нардепом від Партії регіонів). За кермом був водій цього підприємства, також мешканець Рогатина. Обоє загинули на місці аварії.

Інформацію про те, що у цьому автомобілі загинув Юрій Келестин підтвердили ДТП Україна джерела у правоохоронних органах.

Автомобіль, у якому розбився колишній депутат

Додамо, що Юрій Келестин був депутатом Івано-Франківської обласної ради четвертого, п’ятого та шостого скликань. Під час останнього скликання від був членом фракції Партії регіонів та одним із двох депутатів, які залишалися у фракції «регіоналів» після втечі Януковича. Келестин майже не відвідував засідання сесій та комісій облради. Кілька разів подавав заяву про складання депутатських повноважень. Однак для позбавлення його депутатського мандату в обласній раді не вистачало голосів.

У 2014 році екс-депутата розшукував Інтерпол за економічні злочини – незаконне привласнення коштів. Його анкета з’явилась на сайті наприкінці вересня 2014 року. Зараз на сайті Інтрполу даних Юрія Келестина немає.

Скріншот із сайту Інтерполу (жовтень, 2014 рік)

Нагадаємо, аварія трапилася 24 лютого на трасі Київ-Чоп. Водій та пасажир легкового автомобіля, який виїхав на зустрічну смугу та зіткнулися з автобусом, загинули на місці. Водій автобуса та десять пасажирів отримали травми різного ступеня важкості. П'ятьох із них госпіталізували.

Продовження дивіться у відео
 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 878 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 3.5/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]