22:58
Школярі, яких збила вантажівка у Львові, у важкому стані
 Двоє школярів, яких збила вантажівка на проспекті Чорновола у Львові, у важкому стані. Про це розповів головний лікар Львівської міської дитячої лікарні Дмитро Квіт.

«Вони у важкому стані. Одного хлопця зараз оперують», - сказав Дмитро Квіт. За його словами, хлопець отримав рану голови, а також у нього струс мозку. Інший потерпілий перебуває у реанімації. «У нього перелом гомілки, артеріальна кровотеча. У нього геморагічний шок», - розповів головний лікар. На запитання, чи є загроза життю пацієнтів, Дмитро Квіт відповів, що є.

Він також зазначив, що двом хлопцям по 16 років. «Ми робимо все, що можемо і сподіваємося, що це дасть той ефект, на який очікуємо», - додав головний лікар.

«За словами свідків, діти вибігли на червоне світло на пішохідний перехід і їх збив вантажний автомобіль», - розповіла старший інспектора ДАІ м. Львова Людмила Ліб. Вона зазначила, що пояснення даватимуть потерпілі, водій вантажівки та свідки, тому зараз не можна остаточно сказати, хто винен у ДТП.

Нагадаємо, 10 жовтня на проспекті Чорновола у Львові навпроти супермаркету «Арсен», поблизу пішохідного переходу, вантажівка Renault збила двох пішоходів.



Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 816 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]