22:50
Родичі загиблих у ДТП за участю сина дніпропетровського прокурора не хочуть доводити справу до суду
Родичі загиблих в дорожньо-транспортній пригоді в Дніпропетровську 20 жовтня 2010 вже не зацікавлені у доведенні справи до суду, заявляє прокурор Запорізької області В'ячеслав Павлов.

«Справа вже закінчено. Але, схоже, у нас буде більше проблем з потерпілими - родичами загиблих в ДТП, які повинні будуть ознайомитися з матеріалами кримінальної справи. Адже у них знизилася ступінь праведного гніву і обурення, і вони вже не сильно зацікавлені у якнайшвидшому відправленні кримінальної справи до суду. Більше нічого не буду говорити, ви мене зрозумієте. Вони кажуть, що вже "все добре, і нічого не треба". У потерпілих тепер є адвокати, які говорять, що не треба турбувати постраждалих », - сказав Павлов у вівторок на брифінгу в обласній прокуратурі.

За словами першого заступника прокурора в Запорізькій області Олександра Поповича, «у постраждалих навіть є нотаріально завірені довідки, що у них немає претензій».
«Зараз підозрюваний перебуває під вартою. Справа вже закінчено, він знайомиться з її матеріалами, якщо ніхто не затягуватиме в силу різних причин, може вже до закінчення цього тижня піде до суду », - зазначив Попович.
Як повідомлялося, вранці 20 жовтня 2010 року в Дніпропетровську син прокурора одного з районів міста Дмитро Рудь на пішохідному переході на Набережній Перемоги збив 3 жінок, 2 з них померли на місці, ще 1 померла в лікарні. Водій втік з місця злочину, але в той же день був затриманий міліцією.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Справу розглядає слідче управління ГУ МВС в Запорізькій області, нагляд за розслідуванням проводить прокуратура Запорізької області.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 744 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]