22:32
Пьяный водитель врезался в гаишников под Полтавой
Близько п'ятої години ранку в неділю, 8 липня, при в'їзді в Лубни (Полтавська область) сталося ДТП, в якому постраждали чотири людини, причому двоє з них - співробітники дорожньо-патрульної служби.
"Співробітники ДАІ, перебуваючи при виконанні службових обов'язків, на автомобілі ВАЗ-2109 рухалися з боку міста, - розповів начальник відділу по зв'язках з громадськістю обласного управління міліції Юрій Сулаєв. - І раптом на їх смугу руху вилітає легковий фургон« Skoda Roomster ». Піти від лобового зіткнення не вдалося ".
 
Повідомляється, що в результаті ДТП 42-річний водій міліцейського отримав перелом правої ноги, а його 26-річний напарник - закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки.
 
Постраждали і двоє пасажирів іномарки - водій і ще один пасажир, які відбулися лише синцями, замість того, щоб надати допомогу потерпілим і викликати "швидку", поспішили зникнути з місця події.
 
"Витягнувши через багажне відділення 19-річну дівчину і залишивши в розбитій машині ще одного свого товариша, якому затисло ноги, вони повернулися в місто. Про ДТП в міліцію повідомив випадковий свідок аварії", - заявив Сулаєв.
 
Винуватець зіткнення - 30-річний працівник однієї з фірм - був затриманий по гарячих слідах. Огляд його на алкоголь показало позитивний результат.
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 973 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]