13:13
На Запоріжжі затриманий водій, який насмерть збив велосипедистку та втік.
 Днями, приблизно о 22:50 годині у селі Мала Білозірка Василівського району Запорізької області, водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста - жінку.

Водій навіть не спробував надати допомогу, можливо ще живій людині, та зник з місця пригоди.

Нічна дорожньо-транспортна пригода, в якій жителька району 1959 року народження від отриманих травм померла на місці події, спочатку значилася в розряді розшукових. Працівники слідчо-оперативної групи під час огляду місця аварії, виявили відколи фарби різних кольорів - зеленого, помаранчевого і синього.

Щоб розгадати загадку трикольорового авто, співробітники ДАІ обійшли кожен двір села Мала Білозерка, що розляглося на 20 км. Інформацію збирали по крупицях. Спілкувалися з жителями села, оглядали двори, в яких можна було б сховати авто. 

Автомобіль «Москвич-2140» помаранчевого кольору, з характерними пошкодженнями при ДТП, був знайдений інспектором відділення ДАІ Василівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області, капітаном міліції Ігорем Каулько в гаражі одного з приватних дворів. Були на машині і сині, і зелені фарби - авто кілька разів перефарбовували. Затриманий був і власник авто - раніше судимий за крадіжку місцевий житель 1985 року народження.

Як з'ясувалося, тієї доби, ввечері, він з родичем, попередньо добряче випивши, сіли в машину і поїхали кататися по селу. Коли під колеса «шаленої автівки» потрапила велосипедистка, водій та його пасажир навіть не спробували надати їй допомогу, а просто втекли з місця аварії. Поставивши авто в гаражі у дворі маминого будинку, п'яний водій і його супутник подалися в біга....

Зараз протверезілий водій-вбивця дає свідчення у райвідділі міліції. Слідчим відділом Василівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області розпочато досудове слідство у кримінальному провадженні, порушеному за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого). За цією статтею передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Запорізькій області.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 513 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]