16:58
На Закарпатті правоохоронці за «гарячими слідами» знайшли водія причетного до смертельного ДТП
 Увечері, 8 березня до міліції зателефонував невідомий громадянин повідомивши про ДТП у селі Сокирниця, Хустського району в який постраждав велосипедист.

На місце виїхала слідчо-оперативна група та медики. Очевидці даної події повідомили, що причетний до пригоди водій легковика темного  кольору, який допустивши наїзд на місцевого жителя зник у напрямку села Драгово.

   Ретельно оглянувши місце події, працівники міліції знайшли загублений номерний знак. З такою знахідкою справа набагато полегшувалася.

   Інспектором відділу ДАІ Володимиром Зеленяком, було встановлено власника автомобіля якому належить номерний знак. Він разом з оперативними працівниками та дільничним невідкладно розпочали пошуки можливого винуватця ДТП. Через декілька годин правоохоронцями горе-водія було знайдено. Ним виявися 20-річний мешканець одного із дальніх сіл Хустського району.

   Зустрівшись з правоохоронцями хлопець зрозумів, що не відкрутиться, тому що в руках вони тримали номерний знак, який належить його автомобілю. Після наведених аргументів та розмови з міліціонерами 20-річний водій зізнався у скоєному. Але щира сповідь водія та зусилля медиків життя 27-річного місцевого мешканця не врятували.

   Автомобіль доставлено на штраф майданчик міськвідділу міліції, а у водія взято кров на вміст алкоголю.

   Наразі слідчим дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 609 | Додав: Vovchuk | Теги: дтп, село Сокирниця | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]