11:31
На Прикарпатті в ДТП загинула 13-річна дівчинка, її мама виїхала на зустрічну через ожеледицю

На Івано-Франківщині в страшному ДТП загинула 13-річна дівчинка. За кермом автомобіля, який став причиною аварії, була її мама. Очевидці кажуть, що в день трагедії на ділянці дороги, де сталася аварія, був сильна ожеледь.

На дорозі було дуже слизько

Трагедія трапилася вранці, 2 січня. На дорозі в селі Новоселиця Івано-Франківської області приблизно о 9 годині ранку зіткнулися ВАЗ і Renault. "Жінка, водій ВАЗа, не впоралася з керуванням, оскільки не врахувала дорожню обстановку. В той день на цій ділянці дороги було слизько. Вона вирулила на зустрічну смугу, де їхав автомобіль Renault. 13-річна дівчинка була пасажиркою на задньому сидінні ВАЗа. Від отриманих травм, на жаль, вона померла на місці ", - пояснили сайту dtp-ukraina в прес-службі поліції Івано-Франківської області.

"Я їхав з нормальною швидкістю, але тільки коли зупинився там і вийшов з машини, відчув, що на дорозі було дуже слизько. Мабуть, мама цієї дівчинки потрапила на ділянку з льодом і її занесло", - говорить сайу dtp-ukraina один з очевидців трагедії. За його словами, тоді на місці ДТП вже працювали рятувальники і медики. "Скажу так, у медиків не було ніякого обладнання. Вони просто робили дівчинці масаж серця, намагалися реанімувати, але марно. Дитина померла", - каже чоловік.

Ще один водій з Долинського району також говорить, що того ранку на дорозі було дуже слизько. "Я проїжджав там буквально за півгодини до цієї аварії. Там тільки починаєш гальмувати, як машину з заднім приводом починає крутити. Я впорався, а мабуть тій жінці не пощастило, дуже шкода. Важко уявити, що відчуває мама, коли знає, що стала причиною смерті дочки ", - розповідає сайту dtp-ukraina водій.

Була відмінницею і отримувала грамоти

Загиблої виявилася 13-річна Софія Супрун, учениця Долинського ліцею-інтернату. Вона була єдиною дочкою в родині. "Знаю, що у неї був вітчим. Але сім'я дуже хороша. Вітчим воював в АТО, потім їздив на заробітки в Європу. Останнім часом він працював будівельником тут. Мама дівчинки працює продавцем в магазині в Долині, торгує взуттям. Це була єдина дочка у них, дуже хороша дівчинка, просто ангел ", - розповідає сусідка сім'ї.

Мама дівчинки теж постраждала в аварії, у неї травма ноги. Але в понеділок, 4 січня, її привезли додому, тому що в цей день дівчинку ховали. Софія вчилася в ліцеї. Вчителі кажуть, що дівчинка була відмінницею, мала похвальні грамоти і медаль. "Моя ніжна і добра дівчинка. Ти була світлим і милим ангелом для мене і для всіх, хто тебе знав. Серце болить від розуміння того, що не буде в моєму житті такою особливою учениці і маленького чоловічка", - написала про Софію її вчителька Віра Коляр.

Однокласники Софії розповідають, що в їх ліцеї поглиблено вивчають українську мову. "Вона була однією з кращих. Весь час отримувала грамоти. І взагалі, вона була на диво доброю і світлою. Навіть не уявляю, як ми після канікул прийдемо до ліцею, а Софійки немає", - каже  Оксана, учениця ліцею. У поліції розпочала кримінальне розслідування за фактом порушення правил дорожнього руху за ч. 2 ст. 286 КК України. Зараз слідчі проводять експертизи і точна причина аварії буде встановлена трохи пізніше.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 181 | Додав: Vovchuk | Теги: страшне дтп, дтп | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]