11:23
На Львівщині сталося потрійне ДТП, загинули дві людини

Ще чотири людини отримали травми різного ступеня

На трасі "Київ-Чоп" сталася смертельна ДТП, зіткнулися Lexus, Mercedes-Benz Sprinter і Fiat Doblo. Про це повідомили в департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА. Так, стало відомо, що в понеділок, 25 січня на автодорозі "Київ-Чоп" сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Відомо, що аварія сталася близько 16:20. на автодорозі М-06 «Київ-Чоп», в селі Дубина, що в Стрийському районі.

Відомо, що водій автомобіля «Lexus Lx570», житель Хмельницької області, 1997 року народження, здійснюючи маневр обгону, зіткнувся з автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», під керуванням жителя Чернівецької області, 1982 року народження.

Після цього «Mercedes-Benz Sprinter» продовжив свій рух, виїжджаючи на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Fiat Doblo», під керуванням жителя Сколівського району, 1982 року народження ".

В результаті цієї аварії від отриманих травм загинули двоє пасажирів Mercedes-Benz Sprinter. Ще четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані в Сколівському ЦРЛ.

Зараз правоохоронці встановлюють всі причини і обставини події, ведеться слідство.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 552 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]