22:45
Луганські ЗМІ обурені ДТП в Лисичанську і звернулися до генпрокрору Пшонці

Луганські ЗМІ звернулися до Генерального прокурора України Віктора Пшонки. Паралель-медіа в своєму розпорядженні текст звернення і пропонує його вашій увазі: 


«Шановний Вікторе Павловичу!
Просимо Вас взяти під особистий контроль і домогтися справедливого відплати для винних у справі про потрійне вбивство в місті Лисичанську, яке може залишитися «нерозкритим» ...

23 грудня, в Лисичанську водій автомобіля «Honda Accord» на смерть збив трьох пішоходів.

Зі слів очевидців, 23 грудня автомобіль Honda, за кермом якої знаходився Олександр Кандрін, один з керівників заводу "Пролетарій", на швидкості 160-195 км / год проїхавши через велику калюжу на вигині дороги біля зупинки "Геологорозвідка" здійснив наїзд на трьох молодих людей , що переходили вул. Свердлова по пішохідному переходу. Найстаршому з потерпілих 29 років. Удар був такої сили, що бампер автомобіля відлетів убік, а одного із загиблих протягнуло за автомобілем близько 200 метрів.


Водій шикарною іномарки, замість того, щоб надати допомогу постраждалим, зробив спробу втекти з місця події. Все це відбувалося на очах оперативної групи міліції, яка і вжила заходів для затримання правопорушника. Завдяки їхнім діям, останній і був затриманий в районі Лікарні Титова. Перед оперативниками в стані алкогольного сп'яніння постав Олександр Кандрін, який почав погрожувати правоохоронцям розправою.

Через півмісяця офіційна інформація, а також будь-які коментарі правоохоронців у даній справі відсутні.

За неофіційними даними, на даний момент у справі фігурують дані про те, що автомобіль Honda нібито був викрадений і значився в угоні, і природно ні про який Кандріне за кермом іномарки не може бути й мови. Крім того, затриманий на місці вбивства Кандрін вже обзавівся довідкою про відсутність у його алкоголі крові.

Як відомо, Олександр Кандрін представляє інтереси Сергія Дунаєва, який з вересня 2009 р. є мером Лисичанська.

Крім того, зі слів очевидців, в машині, яка вбила трьох юнаків, також знаходилася голова правління ЗАТ «Лисичанський склозавод« Пролетарій »Надія Осиченко (депутат Луганської обласної ради і дуже близька знайома С. Дунаєва).

Усі вищевикладені факти змушують задуматися про чергову спробу місцевих правоохоронців «спустити на гальмах» резонансне вбивство, вчинене кастою недоторканних!

А може місцеві бандоолігархі просто купили собі ліцензію на вбивство?! »

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 793 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]