23:16
Криваве ДТП в Києві
Чотири автомобілі зіткнулися сьогодні вдень у Києві. За попередніми даними, одна людина загинула, ще троє з травмами доставлені до лікарні.

Зіткнення 4 автомобілів відбулося на Набережному шосе в напрямку Поштової площі між мостом "Метро" і пішохідним мостом, передає кореспондент «Оглядача».

Зі слів очевидців, мікроавтобус Mercedes-Benz рухався від Поштової площі в напрямку мосту "Метро". З невідомої причини Mercedes-Benz виїхав на смугу зустрічного руху, де в нього врізався автомобіль Mazda 6, в який слідом влетів Hyundai Sonata. Від удару Mazda 6 загорілася. Пожежу вдалося локалізувати. Мікроавтобус розвернувся поперек проїжджої смуги і розвернувся боком. У нього врізався Renault Scenic, незважаючи на спроби водія легковика уникнути зіткнення. У результаті мікроатобус навалився на Renault Scenic.

Міліція подію поки не коментувала. За словами очевидців, загинув пасажир мікроавтобуса, його викинуло з автомобіля на проїжджу частину. Сила удару була такою, що у Mercedes-Benz відірвало бічні двері, вони знаходилися в 20 метрах від місця ДТП. Ще три людини госпіталізовані.

Жодна з машин ремонту не підлягає.

На місці аварії працює «Укравтодор», ДАІ та опергрупа міліції. Від мосту Патона до місця пригоди утворилася пробка.


Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 958 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]