16:08
ДТП біля Зубри під Львовом: загинули 5 людей
Учора, 22 січня, о 21.35 на км 551+14м міжнародної автомобільної дороги Київ-Чоп, біля села Зубра Пустомитівського району, сталася ДТП, у якій загинули п’ятеро людей.

Про це ЗІКу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Водій автомобіля «Шкода Суперб», 50-річний мешканець села Зубра, рухаючись у напрямку до міста Чоп, виконуючи маневр обгону та грубо порушуючи його правила, скоїв ДТП.

Водій «Шкоди», виїхавши на зустрічну смугу руху, щоб обігнати вантажне авто «ДАФ», яким керував 40-річний мешканець Хмельницького, побачив наближення іншої вантажівки «МАН» під керуванням 35-річного мешканця села Тересва Тячівського району Закарпатської області.

Намагаючись уникнути зіткнення із фурою «МАН», водій «Шкоди» надто близько наблизився до вантажівки «ДАФ», яку обганяв. Легковик вдарився у задні колеса вантажного автомобіля «ДАФ», після чого його відкинуло на «МАН», яка рухалася зустрічною смугою руху.

Унаслідок зіткнення з двома вантажними автомобілями водій і четверо пасажирів легкового автомобіля загинули на місці.

Зокрема, серед пасажирів: 21-річний та 15-річний мешканці села Зубра, а також 14-річна і 16-річна мешканки міста Львова.

У водія вантажівки «МАН» – тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, тупа травма живота. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.


Довідка ЗІКу.

З початку 2011 року на Львівщині сталося 66 дорожньо-транспортних пригод, у яких 10 осіб загинули та 74 – отримали тілесні ушкодження.


Переглядів: 2091 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]