16:49
Депутат на джипі протаранив вантажівку: потерпілий в реанімації

Член Ради Федерації Максим Кавджарадзе отримав травми в ніч на понеділок в результаті автомобільної аварії.

Сенатор Кавджарадзе слідував по Дмитрівське шосе в бік Москви на позашляховик Land Cruiser, за кермом був 24-річний водій Микола Бортаев.

Інцидент стався на 31-му кілометрі, коли вантажівка Volvo, який прямував попереду, пригальмував для виконання лівого повороту. Водій не встиг скинути швидкість, і позашляховик врізався у вантажівку, повідомили в правоохоронних органах Підмосков'я.

За відомостями Life News, Кавджарадзе везли лікарню, підключивши до апарату штучної вентиляції легенів. Лікарі пояснили, що Кавджарадзе отримав серйозну черепно-мозкову травму, струс мозку і рвану рану лоба від удару - він вдарився об лобове скло. Крім того, він також отримав сильний забій ноги і пошкодження зв'язок колінного суглоба.

Надавши сенаторові першу допомогу, лікарі перевели його на лікування до Центральної клінічної лікарні.

У той же час джерело «Інтерфакс» у правоохоронних органах повідомляє, що сенатор отримав лише легкі поранення обличчя і гомілки. Водій позашляховика не постраждав.

«Поки винуватець аварії не визначений. Вантажівка пригальмував, щоб повернути ліворуч. Необхідно ще з'ясувати, чи вчасно він включив сигнал повороту », - повідомили в правоохоронних органах.

Це не перша за останні місяці дорожньо-транспортна пригода, в якій поранення отримує VIP-пасажир. Наприклад, у жовтні 2010 року важкі травми в автомобільній аварії під Тулою отримав командувач Повітряно-десантними військами генерал-лейтенант Володимир Шаманов.

У січні на Рубльовському шосе в результаті зіткнення із зустрічним автомобілем в ДТП потрапив автомобіль, в якому їхав повноважний представник Президента РФ у Державній Думі Гаррі Мінх. Сам Мінх практично не постраждав, але жінка, що знаходилася за кермом зустрічного автомобіля, отримала важкі травми, а водій Мінха загинув.

Максим Геннадійович Кавджаразде народився в Москві, в даний час йому 41 рік. За освітою - юрист. До 2001 року працював першим заступником генерального директора Державного унітарного підприємства «Федеральне агентство з регулювання продовольчого ринку» при Міністерстві сільського господарства РФ. Липецький обласна рада народних депутатів делегував його до Ради Федерації у 2001 році.

У верхній палаті парламенту Кавджарадзе працює заступником голови комітету з аграрно-продовольчої політики і рибогосподарському комплексу, входить до складу комісії у справах молоді та туризму, а також комісії з фізичної культури, спорту і розвитку олімпійського руху. Член партії «Єдина Росія».

Категорія: ДТП ПОЛІТИКІВ | Переглядів: 989 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]