23:30
6 осіб постраждало в ДТП у Макіївці
Велике ДТП в Макіївці. 2 легкових машини зіткнулися в районі 92-х квартирного будинку. 6 людей, що знаходилися в авто, відправлені до лікарні.

Аварія сталася близько 6 годин вечора. Зіткнулися «Мазда» і «Субару». Лише сильний удар почула Катерина Цупко, яка була в кафе поряд з місцем ДТП. Каже, звуку гальм не було.

Катерина Цупко - очевидець:
«Сиділи тут, потім почули такий гуркіт! Коли почали людей з машин діставати, деякі були сильно травмовані, з переломами. Дівчина, яка була за кермом «Мазди», начебто, більше - менше »

За кермом «Мазди» перебувала молода дівчина, «Субару» - чоловік. У кожній машині було по 2-ге пасажирів. Тих, хто сидів на задньому сидінні, відразу відвезла швидка допомога. Водіїв і пасажирів, що сидять на передньому сидінні, довелося діставати рятувальникам - вони виявилися затиснуті сплющеним залізом.

Ігор - начальник зміни оперативно - координаційного центру УМНС м. Макіївки:
«Від лобового зіткнення капоти машин деформувалися і увійшли трохи у всередину салону. Тому ми змушені були використовувати спецтехніку і вирізати пасажирів з машин »

Протягом півгодини всі постраждалі чотирма каретами швидкої невідкладної допомоги були доставлені в лікарню. Як пояснили співробітники ДАІ, зіткнення сталося з - за того, що водій «Субару» перевищив швидкість і, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу.


Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 708 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]