21:56
Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку

Зловмисник зірвав із потерпілої золоті сережки та втік. За скоєне йому загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

До столичної поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про грабіж на проспекті Корольова. Поліцейським заявниця розповіла, що невідомий зірвав із неї золоті сережки та кинувся навтьоки. На місце події негайно виїхали екіпаж патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група.

Як розповів слідчий Святошинського управління поліції Антон Бесараб, під’їжджаючи до місця виклику, працівники поліції побачили, як із двору вибіг невідомий, схожий за описом, який надала потерпіла. Правоохоронці наздогнали втікача та затримали, а в його руках виявили жіночі сережки.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 36-річний уродженець Чернігівської області, раніше неодноразово судимий за майнові злочини. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченому частиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі», - додав поліцейський.

Зараз у слідства є докази вчинення зловмисником пограбування ще однієї жінки похилого віку. Окрім того, правоохоронці продовжують відпрацьовувати причетність затриманого до аналогічних злочинів на території столиці.

Переглядів: 170 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]