22:03
Київські поліцейські оголосили про підозру чоловіку, який пограбував пенсіонера

Зловмисник запримітив у кафе 84-річного чоловіка, який купував додому готові страви. Після того, як відвідувач розрахувався, чоловік вийшов за ним у тамбур, повалив на підлогу та забрав сумку з грішми. За скоєне нападнику загрожує до шести років позбавлення волі.  

До столичної поліції надійшло повідомлення про пограбування у кафе на вулиці Вишгородській. Для з’ясування обставин оперативний черговий направив на місце події слідчо-оперативну групу Подільського управління поліції.

По прибуттю до правоохоронців із заявою звернувся 84-річний чоловік. Він повідомив, що придбав готові страви та виходив із кафе, але у тамбурі незнайомець повалив його на підлогу та відібрав сумку, в якій знаходились документи, 12 000 гривень та інші особисті речі.

Поліцейські розпочали оперативно-розшукові заходи та згодом, за допомогою камер відеоспостереження, встановили особу порушника. Ним виявився 51-річний уродженець Донеччини, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 42 040 гривень. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Переглядів: 154 | Додав: Vovchuk | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]