18:13
В ДТП погиб Кузьма Скрябин

Зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, і вантажівки сталося близько 8.20 понеділка, 2 лютого в Криворізькому районі Дніпропетровської області біля села Лозуватка

У дорожньо-транспортній пригоді в Дніпропетровській області загинув відомий український співак, лідер гурту "Скрябін" Андрій "Кузьма" Кузьменко.

Про це повідомляється на сайті Департаменту ДАІ МВС України.

За попередніми даними, зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, і вантажівки сталося близько 8.20 понеділка, 2 лютого в Криворізькому районі Дніпропетровської області біля села Лозуватка.

На жаль, від отриманих травм Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом "Кузьма Скрябін", загинув на місці події ", - повідомили правоохоронці.

Правоохоронні органи встановлюють усі обставини трагедії.

Андрій Кузьменко народився 17 серпня 1968 року в місті Новий Розділ Львівської області.

Разом з групою "Скрябін" записав понад десяти альбомів. Крім того, писав книги ("Я, Побєда і Берлін"), знімався в кіно, був телеведучим і продюсером.

У Кузьменко залишилася дружина Світлана, з якою він перебував у шлюбі з 1994 р, і дочка Марія-Барбара (народилася в 1997 році).

У неділю, 1 лютого на YouTube каналі "Скрябіна" був представлений останній кліп гурту "Дельфіни".

О 10:30 бійці ГСЧС приступили до вилучення тіла з розбитого авто.

За словами очевидців, на під'їзді до села Тернуватка позашляховик Toyota Sequoia, в якому знаходився Скрябін, зіткнувся з цистерною молоковоза ГАЗ.

"На місці працюють рятувальники. На даний момент вони вирізають з машини тіло загиблого", - розповіли "Обозревателю" очевидці, які в даний момент знаходяться на місці події.

За словами очевидців, більше загиблих немає. Водія молоковоза на місці НП не видно, швидше за все його забрали в ДАІ. За попередньою інформацією, чоловік був в адекватному стані і в момент аварії перебував на місці.

Поруч з місцем аварії перебувають товариші Скрябіна, їх бус припаркований біля узбіччя. Хлопці кажуть, що поверталися з концерту в Кривому Розі. Кузьма, за їхніми словами, був за кермом позашляховика.

Похорон музиканта Андрія Кузьменка ("Кузьми Скрябіна"), який загинув у ДТП в понеділок вранці, швидше за все відбудуться на Львівщині - на батьківщині музиканта, де досі живуть його батьки.

Про це по телефону повідомив бас-гітарист гурту "Скрябін" Костянтин Глітін.

Як розповів Глітін, тіло загиблого вже витягли з розбитого авто і везуть в н.п. Калинова. Колеги по групі зараз перебувають на місці аварії, саме вони повідомили трагічну звістку родині Кузьменко.

 

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 2154 | Додав: Vovchuk | Теги: дтп, Андрій Кузьменко, Сткрябін, аварія, Кузьменко | Рейтинг: 3.0/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]